Hvad er netbank og hvordan kan den hjælpe mig?

Hvis du som de fleste mennesker, du har hørt en masse om online banking men sandsynligvis har ikke prøvet det selv. Du stadig betale dine regninger via mail og depositum kontrol på din bankfilial, meget måde din forældre gjorde.
Du kan shoppe online til en lånet, livsforsikringer eller hjem pant, men når det drejer sig tid til at begå, du føler dig mere tryg, arbejder med din bankmand eller en agent, du kender og har tillid til i stedet for bruge netbank.
Online banking er ikke ud til at ændre dine penge vaner. I stedet, det bruger dagens computerteknologi til at give dig mulighed for at omgå de tidskrævende, papirbaserede aspekter af traditionel bankvirksomhed for at administrere din økonomi hurtigt og nemt.
I dag, tilbyder de fleste store nationale banker, mange regionale banker og endnu mindre banker og kreditforeninger en form for online bank eller netbank. Nogle banker har ingen fysiske filialer eller stemmetællere overhovedet og deres hele business drejer sig udelukkende om netbank.
Svindel med kreditkort koster kortholdere og udstedere hundredvis af millioner af dollars hvert år. Mens tyveri er den mest oplagte form for svindel med kreditkort, kan det forekomme på andre måder. Eksempelvis kan nogen bruge dit kortnummer uden din viden.
Det er ikke altid muligt at forhindre svindel med kreditkort. Men der er et par skridt du kan tage for at gøre det vanskeligere for en skurk til fange dit kort eller kortnumre og minimere muligheden. Her er nogle tips til at beskytte dig selv mod svindel med kreditkort.
Tilmeld dine kort, så snart de ankommer. Før en optegnelse over din kontonumre og deres udløbsdatoer i et sikkert sted. Holde øje med dit kort under transaktionen. Ugyldig forkert kvitteringer. Ødelægge kulstofatomer. Gem kvitteringer for at sammenligne med fakturering erklæringer. Indberette eventuelle tvivlsomme afgifter omgående og skriftligt til kortudstederen. Advisér kortselskaber forud for en ændring af adresse. Alt dette og mere er forpligtet til at hjælpe dig med at undgå svindel med kreditkort.