Hvordan man vælger udstyr Leasing selskab

Hvert år, tusindvis af amerikanske virksomheder står over for udfordringen at finde attraktiv finansiering for at erhverve business udstyr. Udstyr udlejning er blevet en foretrukken form for finansiering, tegner sig for mere end 30% af business udstyr erhvervelser. Mange virksomheder tilgang lejemålet sourcing proces søger den laveste leje sats. At sikre en lav rente er et værdifuldt mål i at vælge en leasing aftale, er det alene normalt ikke en pålidelig standard for at opnå den bedste lejekontrakt transaktion eller leasing erfaring.
For at opnå attraktive lejemål forslag og for at undgå lease brølere, Sørg for at vælger du den rigtige leasingselskaber byde. I sidste ende, det forkerte udlejer valg kan resultere i en langsom godkendelse, manglende evne til udlejeren at levere, skjulte gebyrer, substandard lejebetingelser eller værste. For at sikre den bedst mulige lease ordning, skal du gøre dit hjemmearbejde i præ-kvalificerende budgivning leasingselskaber. Give dette aspekt for at opnå en attraktiv leasing aftale din højeste prioritet.
Hvordan Leasing selskaber afviger
Leasingselskaber kan variere i en række forskellige måder. Nogle specialiserer sig i bestemte brancher, nogle i leasing typer, nogle i bestemte udstyr, og endnu andre i transaktionen størrelser. For eksempel, nogle leasingselskaber specialiserer sig kun i en enkelt industri sundhedspleje, udskrivning, landbrug eller transport. Andre fokuserer udelukkende på en leasingkontrakt type. De kan kun tilbyde operationel leasing for udstyr med attraktive resterende værdier. Nogle udlejere har specialiseret sig i fuld-udbetaling finans leasing. Stadig fokuserer andre på lille billet transaktioner med udstyr omkostninger under $ 100.000. Det er vigtigt at forstå, at specialiseringen af udlejere budgivning på din lejekontrakt transaktion. At få de mest attraktive tilbud og undgå run-around stick med udlejere, der fokuserer på typen transaktion, du søger.
Leasingselskaber adskiller sig også i ressourcer og kapaciteter. Mange store leasingselskaber ejes af banker, finansieringsselskaber, eller andre store industrivirksomheder. Disse virksomheder har normalt rigelige ressourcer og ekspertise i en række leasing segmenter. Mellemstore og mindre leasing selskaber overtal meget store udlejere. Mens disse virksomheder ikke kan matche ressourcerne af deres større brødre, har de ofte højt kvalificerede fagfolk, tilstrækkelige ressourcer og mere fleksibilitet til leasingtager behov. Målet er at få den bedste leasing arrangement for din virksomhed. Ved fastlæggelsen af prioriteter for leasing arrangement du søger, vil du være i stand til at afgøre, om en leasing firma med betydelige ressourcer eller en, der er adræt og fleksible er et bedre valg.
Hvornår og hvor de skal lede
Tid til at starte din søgning efter et leasingselskab er tidligt i leasing-planlægning fase, når du har fastlagt kriterier for en leasing aftale. Nogle kriterier for at overveje, om en leasing aftale er: prissætning, månedlige kontante udlæg, finansieringsoversigt indvirkning, passende lease type, leasingperioden, lease fleksibilitet, lease facilitet størrelse, og om dit udstyr vil blive accepteret til lejemålet. Brug kriterierne som disse og de kvaliteter, du søger i et leasingselskab at starte søgningen udlejeren.
Et godt udgangspunkt for at finde budgivning leasingselskaber er gennem faglige og personlige henvisninger. Tjekke med din advokat, din revisor, bank kontakter og kolleger i din branche. Også bede venner og bekendte, der bruger leasing i deres virksomheder. Spurgte dem for kontakter på leasing selskaber, der specialiserer sig i din branche eller at tilbyde lease du søger type. Kalde din brancheforening og spørge om de har navnene på leasingselskaber tjene andre i din branche.
En anden metode er at ringe til et par af de store udstyr leasing brancheforeninger. Store association websteder omfatter: www.elaonline.com, www.eael.org, www.uael.org, www.naelb.org, www.aglf.org, www.mael.org og www.nvla.org. Beskriv typen af udstyr og den industri, du er i. Spørge, om de er i stand til at give dig en liste over medlemmer at kontakte vedrørende din leasingkontrakt. Hvis du modtager en sådan liste, skal du muligvis indsnævre kandidater baseret på yderligere lektier og de kriterier, du har oprettet.
Evaluering af leasingselskaber
Kvaliteter til kigge efter i enhver leasingselskabet du overveje omfatter: 1) erfaring og ekspertise; 2) ry; 3) evne til at udføre; og 4) en forholdet tilgang.
Interviewe potentielle tilbudsgivere omhyggeligt. Diskutere deres ekspertise og erfaring i leasing branchen. Bede om erfaring med posteringstypen du søger, deltagelse med lignende virksomheder i din branche, og typerne af leasing produkter, de tilbyder virksomheder som din. Diskuter dit udstyr behov. Finde ud af, om de vil kunne lease det meste af det udstyr, du behøver. Spørg om de vil finansiere din leasingkontrakt, ved hjælp af intern støtte eller om de vil formidle lejemålet til en anden finansieringskilde.
Få nok information fra og om budgivning udlejere at beslutte, om at medtage dem i tilbuddet processen. Om muligt bede om finansielle oplysninger fra potentielle tilbudsgivere til at evaluere deres finansielle tilstand. Også, hvis du kan opnå en Dunn og Bradstreet rapport (“D & B) for hver tilbudsgiver. I rapporten D & B kigge efter retssager indgivet mod udlejeren, domme, svær betaling delinquencies, dårlige økonomiske resultater og lignende problemer, der kan påvirke ydeevnen på en ny lejekontrakt transaktion.
Anmode om og kontrollere kunde, kreditor, bank og handel referencer for hver udlejeren. Kontakt hver reference og kontrollere oplysninger givet til dig af udlejeren. Spørg hvordan udlejer håndterer sin konto, og om der nogensinde har været nogen problemer eller spørgsmål. Spørg kundereferencer, om udlejers evne til at udføre og opmærksomhed til kundernes problemer og bekymringer.
Undersøge tilbudsgivere online. Tjek Google (www.google.com) for at se, om potentielle tilbudsgivere vises i enhver nyhedsinteresse artikler. Ramte opslagstavler og nyhedsgrupper. Look for uløste problemer, svig, finansielle problemer, succeshistorier og priser. Besøg tilbudsgivere hjemmesider for at få så mange oplysninger som muligt før udvide en invitation til at byde. Du kan muligvis frasortere uønskede.
Endelig gøre sikker på potentielle tilbudsgivere tilhører en eller flere industri brancheforening. Mens medlemskab alene ikke taler for integritet eller ekspertise af medlemmer, fastsætte de fleste af foreningerne standarder for adfærd for deres medlemmer.
Et par ord om leasing mæglere
Lease mæglere tjene roller svarende til forsikringsmæglere. De profit ved at placere leje transaktioner med den ultimative finansiering kilder for disse transaktioner. Du skal beslutte, om en lejekontrakt mægler vil tjene dig bedre end søger direkte bud fra udlejere. Lease mæglere kan være nyttige i at finde kilder til vanskelige transaktioner, på grund af svage kredit eller uattraktive udstyr. De kan også være nyttige i at placere transaktioner, der er højt specialiserede. Kun arbejde med lease mæglere, der har høj integritet, der har en god forståelse af leasing, og som forstår markedet, du er i.
Indtastningslinjen for at blive en lease mægler er relativt lav og ikke alle mæglere er godt uddannede eller hæderlige. Tjek mægleren referencer og kapaciteter grundigt. Kontrollere, om mægleren tilhører den nationale brancheforening for lease mæglere, NAELB (www.naelb.org) eller en af de andre store udstyr leasing foreninger. Brug de samme retningslinjer for evaluering mæglere som skitseret ovenfor til leasingselskaber.
Afsked ord af forsigtighed
Undgå højtryks lease sælgere. Uanset om de er mæglere eller leasing virksomhedsrepræsentanter, er oddsene for du bliver vildledt eller skuffet over resultatet meget høj. Kun arbejde med lease repræsentanter eller mæglere, der har en god forståelse af leasing og der er følsomme over for dine behov. For at gøre ellers kan resultere i forsinkelser eller skuffelse.
Undgå at give lease indskud eller forskud udlejning til mæglere. Mæglere ikke levere finansieringen direkte og i besiddelse af dine penge, repræsenterer et potentielle kreditrisici.
Hvis lejemålet mægler eller leasing repræsentant siger noget, der udgør en betydelig fordrejning, gå væk. Chancer er først sådan forfalskning vil ikke være sidst. Der er for mange dygtige leasing fagfolk med høj integritet. Undgå at bruge tid sammen med dem, der er uprofessionel.
Endelig, Sørg for du får mindst tre eller fire lease bud fra kvalificeret udlejere, hvis du kan. I slutningen af dagen er lease prissætning markedsdrevet. At få flere bud at sikre at du får konkurrencedygtige priser og vilkår.
At vælge den rigtige leasing selskab er umagen værd. Ved at tage et par nemme trin under planlægningen og budgivning faser af indkøbsprocessen lejemålet, kan du fjerne eller reducere spildtid med ukvalificerede udlejere. Du kan også undgå at få run-around. Tillad tilstrækkelig tid til at omhyggeligt tjekke alle tilbudsgivere. Være delvis til udlejere med høj integritet, fantastisk ry for ydeevne, god ekspertise og der kommunikere godt med dig. Du vil investere lidt tid på forhånd, men du vil takke dig senere.