Ikke forsømme dem Seminar ritualer

Når alt er på plads for din seminar, workshop, konference eller anden begivenhed og alle prikken over i’et er blevet anvendt til det vigtigste mødested rum, gør en punkt test stedfortræderen erfaring. Køre en præsentation eller en video på skærmen og afprøve sæder i alle hjørner af rummet for at tjekke for skærmen og tekst synlighed. Teste lydniveau på det længst punkt fra scenen og husk at kompensere for den dræbende faktor af publikum. Du vil også ønsker at finde områder, som du føler kan være problematisk, når publikum er ankommet, så du hurtigt kan foretage justeringer.

Når du sidder i forskellige pladser, opmærksomme på den samlede fornemmelsen af at være der.

• Er det behageligt?

• Er der Dam fra døre eller air-conditioning enheder?

• Kan du lugte madlavning fra køkkenet?

• Gør rummet ser rene og ryddelige fra denne vinkel?

• Er der distraktioner ligesom aktivitet uden for et vindue, der oplægsholderne kan ikke se, men publikum kan?

• Gør visningen fra sædet afspejle værdien af billetten?

Husk, at denne plads til længere begivenheder, kan være et hjem-for-en-dag til stedfortræderen og de vil sætte pris på små finesser som nemt nås vand flasker og skåle af møntanstalter.

Ankomst ritual

Som på enhver anden offentlig lejlighed, har mennesker visse forventninger, når de ankommer til en begivenhed. Det er en slags ritual, der skal gennemføres for at få adgang til det magiske Kongeriget oplysninger.

Hvis en stedfortræder har inviteret eller har været præ-registreret, bør de kunne ankomme tyve minutter eller mere, før starttidspunktet og finde en tabel uden for de begivenhed værelser er omfattet i navneskilte pænt arrangeret i alfabetisk rækkefølge. Denne tabel vil blive forvaltet af en smilende administrator klar til at anerkende dem hurtigt, at byde dem velkommen og give dem med deres navneskilt og eventuelle supplerende oplysninger, de får brug for. De supplerende oplysninger er normalt indeholdt i et professionelt forberedte mappe.

Administratoren vil lede dem fra tabellen modtagelse til en kaffe område og vil også give dem oplysninger om placeringen af toiletter, telefon og rygeområder.

Mange vil have kommer alene og kan ikke være bekendt med andre delegerede. For at lette eventuelle kejtethed, vil nogle stille baggrundsmusik skjule ubehagelige tavshed. Event team, især oplægsholderne forventes at blande med gæster, og så godt som gør Smalltalk og indføre en delegeret til en anden, bør de fortsætter deres informationsindsamling opgave for at sikre, at begivenheden resonerer med relevans.

Samtidig annoncerede start bør en robust stemme opfordre de forsamlede delegerede at indtaste Allerhelligste af den vigtigste begivenhed plads. Efter hvilken note vil der være en bølge af aktivitet, som delegerede finde deres pladser.

Denne fremgangsmåde er naturligvis forsøgt og prøvet og det er, hvad folk forventer, men hvis du ønsker at eksperimentere med forskellige teknikker, dette er din mulighed for at stempel originalitet på dit arrangement.